Home | Huize Spoorzicht

Een dag om naar uit te kijken 

 

U woont nog zelfstandig maar komt wat minder de deur uit? Dan heeft Huize Spoorzicht aantrekkelijke mogelijkheden om uw alledaagse patroon te doorbreken: dagbesteding. Eén of meer dagen per week bent u welkom in ons prachtige, kleinschalige zorgcentrum net buiten Rhenen. U ontmoet er in een vertrouwde sfeer andere ouderen, draait mee bij ontspannende activiteiten en eet ‘tussen de middag’ gezellig mee. En dit in een landelijke omgeving met professionele zorgverlening binnen handbereik. U zult ervaren: het wordt een dag om naar uit te kijken!

 

Vrijheid in tijden

Het fijne van dagbesteding van Huize Spoorzicht is de vrijheid in tijden. De dagen dat u welkom bent zijn vooralsnog de woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. U beslist verder zelf op welke tijdstippen u bij ons bent.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over dagbesteding in Huize Spoorzicht? Neem dan telefonisch contact op met het team van de Dagbesteding, (0317) 683 499 (bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag). Zij vertellen u graag meer over activiteiten, vervoer en vergoedingen. Natuurlijk behoort een kennismakingsbezoek tot de mogelijkheden. Welkom!

 

               “Verzorging en begeleiding in een vertrouwde omgeving”


Woonzorgcentrum Huize Spoorzicht
Cuneraweg 170-172, 3911 RR Rhenen
Postadres: Cuneraweg 168, 3911 RR Rhenen
T 0317 683 499